24.3.10

Sharing is Caring

Cehh. Ignore the title.
Just wanna share something. THIS. Look-At-The-Price. To me, no more MPH, and Popular. Just Amcorp Mall Amcorp Mall and Amcorp Mall.

Heh.

Bubbheyy~

20 comments:

Wanita Itu said...

wow? serious??

~ nuriel narissa nisreen ~ said...

~ huih..betoi ka..??

aZizoL said...

wah..sgt murah buku2 tu!..boleh beli online x???

Razman said...

tak sangka shax membaca.

Besi Karat said...

kau sudah pecah lobang niiii minachi!

embun d tengah malam said...

:)

Seha Haris said...

thnaks for the info!!!

i am mai said...

eh, aku dulu pergi tempat ni. it's a little small, tapi OKAY if you want to find contemporary books. sebelah kedai tu ade this used book store, jadi okay jugak to find any weird classics.

what's so good about amcorp mall is that every few months or so, they have this booksale where every brand new book sells for rm8. jadi perlu pergi awal and cari elok-elok sebab, you'd get lucky to find the kite runner and all that.

heck, aku even pernah jumpa sorang minah yang beli buku2 kat situ then jual rm25 each at some other event.

strategy, man, strategy.

(i'm sharing info, here. sharing is caring, ya know).

chokio_nia said...

y amcorp mall??

zella y said...

murahnya...
gila babe!!
tp knp la dia xjual online...
sedih....

AJ Nismihan said...

erk, naper pulak new moon by stephenie meyer tuh masuk dalam kategori children? children sangat la..
anyway, thanks shax for the info.
skaliskali aku turun amcorp mall boleh pi jengok.

psst...
dekat ipoh pun ada 2nd hand book store called 'novel hut'. dekat ipoh parade. siap boleh sewa buku citer seminggu dua minggu tuh.

shakinah said...

wanita itu & nuriel ; yerp. damn serious. ^^

azizol ; kena pergi store dia kott. heh

man ; diam kau

sky ; hahahaa. sharing is caring kannn ;P thanks weh tunjuk aku itu tempat. hee

embun ; :D

seha ; no big :)

i am mai ; dan kau patut pergi lagi sekarang. kedai tu dah besar dah. sebesar Popular kot. hhe. and yes ada kedai buku 2nd hand tu, klasik gila! aku suka masuk situ. bau bukubuku lama. cheh. :P
err, ada jugak minah tu jual buku2 tu thru online. bisnes kannn

chokia nia ; sebab store dia kat situ. ;)

zella ; heh. duduk mana?

aj nismihan ; ouh yea? great! cam best je bunyi. ok tibatiba aku rasa nak buka cafe buku kecik satu. heh

redplasticbag said...

woww, gila murah!

f.a.r.a.h said...

sumpah murah! i want it! ;)

Husna Hadzarami said...

oh God.
ni yang buat aku gila ni.
bestnyeeeeeeee!!!!!!!!!!!

sumpah aku teruja. dem.
btw, A Thousand Splendid Suns tu best gila! korang baca la..
memang boleh keluar air mata jantan la aku cakap kau~!
heheh

Husna Hadzarami said...

eh baru perasan.
coming soon on 19th March 2010 la!
ke 19th March onwards?
ke one-day sale je?
shit.
(T_T)

Judiene said...

dunno if cud spend some time reading novel and everything
but cooking book really caught my attention
hahaha

hans said...

owh,damn
very cheap dowh
huis
thanks a lot for the sharing

shakinah said...

husna ;
wehweh, mana ada 1 hari sale je. memang harga dia macam tuu.
;D

Bulan Yang Menggantung Di Langit Osaka said...

http://bulanyangmenggantungdilangitosaka.blogspot.com/
come visit my new belog mOON